Deze site gebruikt cookies

Indien u verder de Me & My Baby site bezoekt, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie vindt u hier.
OK
Version Française

U bent in blijde verwachting?
Of u bent al de fiere mama
van een baby'tje?

Schrijf u in op het Me & my Baby programma, u aangeboden door iU, Multipharma en De Voorzorg en ontvang gratis uw exclusieve Baby Box!

Niet-contractuele foto.

U wilt zeker het beste voor uw schatje! En naast mama zijn, mag u natuurlijk ook aan uzelf denken in deze periode vol nieuwe uitdagingen?

Daarom stellen we u Me & my Baby voor, een programma vol tips en voordelen voor u en uw baby. We begeleiden u van bij het begin van uw zwangerschap tot de 1e verjaardag van uw baby. U krijgt regelmatig nieuwsbrieven met interessante weetjes en bovendien ontvangt u talrijke kortingen.

Interesse?

Schrijf u dan snel in en ontvang een exclusieve Baby Box als welkomstgeschenk!

Hoe uw Baby Box ontvangen?

Neem snel deel aan ons programma Me & my Baby en ontvang uw Baby Box! Deze exclusieve box bestaat uit een mooie toilettas, babyproducten en staaltjes en extra kortingsbonnen geldig in de iU-winkels en op de e-shop en eveneens in de apotheken van Multipharma en De Voorzorg.

Via ons inschrijvingsformulier selecteert u het gewenste afhaalpunt in uw buurt. De Baby Box is beschikbaar in de iU-winkels en de apotheken van Multipharma en De Voorzorg. U kan de afhaling van uw Baby Box tot 7 dagen op voorhand plannen.

Na het valideren van uw inschrijving zal u een bevestiging in uw mailbox krijgen. Neem deze e-mail mee wanneer u uw exclusieve Baby Box komt afhalen in uw afhaalpunt.Onze partners: